Щоб розмістити оголошення увійдіть в систему!
Всього оголошень: 3241
За сьогодні: 0
Вже продано: 518
На перевірці: 0

Авто новини:

« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

Німці презентували нові модифікації Mercedes CLS та CLS 53 AMG

Несподівано для багатьох експертів в Mercedes провели додаткову модернізацію моделі CLS, яка отримала свіжий зовнішній вигляд та оновлений інтер’єр. Також ревізія зачепила технічне начиння автомобіля, де з’явились гібридні технології та сучасні електронні системи налаштувань органів керування. Головним суперником для Mercedes CLS є Audi A7 Sportback, тому штудгартці провели серйозну роботу з салоном 4-дверного купе для відповідності з якісним та стильним внутрішнім простором інгольштадтця. Орієнтовна вартість базової модифікації оновленого CLS починатиметься з позначки у 70 тисяч євро.

Рестайлінг Mercedes CLS можна помітити одразу поглянувши на екстер’єр купе, де оновлення зачепили передній та задній бампери, а також хромовані деталі кузова. На вибір покупцям пропонуються 19-дюймові легкосплавні диски на п'ять або десять спиць. В модифікації AMG Line додаються спортивний сплітер, 20-дюймові диски та спойлер на кришці багажного відсіку.

Внутрішній простір CLS спроможний запропонувати якісні матеріали та монументальну архітектуру, щ виражається в сучасному мультимедійному середовищі поєднаному з вивіреною ергономікою. Перше що потрапляє на очі в оновленому салоні це багатофункціональне кермо оброблено розкішною шкірою та двоярусними боковими спицями. Відтепер керування деякими функціями зосереджено на кермі, що відтворює відчуття кокпіта боліда Формули1. Декоративні елементи інтер’єру виконані з натуральних матеріалів та чудово поєднані між собою. В стандартному виконанні на рестайлінговий Mercedes CLS встановлено два монітори інформаційної системи та віртуальний кокпіт.

На вершині модельного ряду купе розмістився суперкар з приставкою AMG 53, який має перероблений передній бампер із фірмовою решіткою AMG з вертикальними планками. Для покупців доступні звичайний чорний пакет  AMG та пакет AMG Exterior Carbon, в останньому випадку декоративні елементи виконані з темного карбону. До базового пакету AMG входить пневматична підвіска та спортивні сидіння. Якщо для клієнта версія AMG занадто дорога, то можна вибрати CLS 300d з базовим 2-літровим турбодизелем з гібридною силовою установкою загальною потужністю 260 к.с. Середня витрата палива для турбодизеля становитиме 4,5 літрів на кожні 100 км пробігу. Розгін з 0 до 100 км/год триватиме 6,5 секунди, що досить непогано для важкого седана бізнес-класа. Оновлені Mercedes CLS та CLS 53 AMG потраплять на європейський ринок не раніше літа цього року…  

 

 

12.04.2021
« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

Коментарі:

Додати коментар
Щоб додавати коментарі увійдіть в систему!
Коментарів немає. Будьте першим!

Німці презентували нові модифікації Mercedes CLS та CLS 53 AMG

Політика конфіденційності